
116. Interpretation in Part VI

In this Part, unless the contrary intention appears — 

“approved surveyor”  means licensed surveyor who is for the time
approved under regulation 117;

“licensed surveyor” has the meaning given by section 3 of the Licensed
Surveyors Act 1909;

“mining survey”  means survey required under the Act or these regulations
in respect of the boundaries of the area of land to which a tenement
relates;

“tenement”  means mining tenement or application therefor;

“the Director”  means the person for the time being holding or acting in the
office of the Director of the Mineral Titles Division of the Department
under Part 3 of the Public Sector Management Act 1994.

[Regulation 116 inserted in Gazette 30 May 1986 p.1840; amended in
Gazette 13 October 1995 p.4821.]


